Een figuur om trots op te zijn zonder enige vorm van esthetische ingrepen

Veel onzekerheden komen voort uit bepaalde delen van het lichaam waar vet verwijderen bijna onmogelijk is. Vrouwen hebben er vaak last van: bepaalde plaatselijke vetophoping op bijvoorbeeld de billen, de onderbuik of de armen. En ondanks al dat sporten en diëten kom je er toch niet vanaf! Dat is erg vervelend en waarschijnlijk heb je dan al wel eens overwogen om er iets aan te laten doen. Het eerste waar je aan denkt is meestal een esthetische operatie zoals een liposuctie behandeling. Maar dat is niet de veiligste en meest optimale oplossing.

Wat is dan wel de beste oplossing? Vandaag de dag wordt een cryolipolyse behandeling aan iedereen aangeraden die last heeft van vetophoping. Cryolipolyse breekt overtollig vet af aan de hand van een niet-invasieve behandeling. Dat betekent dat er niet wordt geopereerd. Het lichaam wordt ook niet binnengedrongen met andere esthetische voorwerpen. Cryolipolyse is dus veilig én zorgt voor het beste resultaat!

© Pixabay.com

Een cryolipolyse behandeling: wat is het?

Wat is cryolipolyse? Het woord zelf komt uit het Grieks en bestaat uit drie woorden. Cryo betekent koud, lipo betekent vet en lysis betekent vernietiging. Het woord zegt het dus al zelf: vet wordt vernietigd aan de hand van koude. Applicators worden geplaatst op de delen van het lichaam waar jij graag vet wilt verliezen. Deze applicators zorgen dan voor een daling van de temperatuur tot -10 graden Celsius. De desbetreffende vetcellen worden afgebroken en gekristalliseerd. In de opvolgende dagen breekt het lichaam bijgevolg op een natuurlijke wijze vet af, zonder dat er een ingreep aan te pas kwam.

Voor wat kan het worden toegepast?

Een cryolipolyse behandeling beperkt zich niet enkel tot vrouwen. Ook mannen en bijvoorbeeld sporters die last hebben van bepaald vet dat ze niet gemakkelijk weg kunnen werken, kunnen gebruik maken van de koudebehandeling. Het kan voor allerlei verschillende gebieden worden toegepast, volledig naar jouw wens. Denk maar aan de buik, de billen, de onderkin, de armen of de dijen. De arts bepaalt met jou wat nodig is en wat het beste resultaat zal opleveren.

© Pixabay.com

Afslanken met een prachtig figuur als resultaat!

Bij cryolipolyse wordt, in tegenstelling tot een liposuctie, geen huid aangetast, beschadigd of bewerkt. Het is de meest veilige manier om makkelijk af te slanken. En na een behandeling kan je bovendien zonder beperkingen je leventje verder zetten. Na slechts één behandeling zie je al gelijk het beste resultaat! Een prachtig figuur en meer zelfvertrouwen op een betrouwbare en niet-schadelijke wijze.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *