Deze juwelen kies je voor een zakelijke look

Executive fashion zorgt ervoor dat de tijd om naar het werk te gaan meer is dan alleen een dagelijkse verplichting. Je goed kunnen kleden en jezelf kunnen uitdrukken door middel van kleding en accessoires is een geweldige kans.

Deze juwelen kies je voor een zakelijke look
© Pixabay.com

Onder de keuzes om de look dagelijks samen te stellen, verdienen sieraden ook alle aandacht. De accessoires zijn immers in staat om het uiterlijk leven in te blazen, zeker als het in een bedrijfsomgeving is.

Het volgende artikel laat je zien hoe je het juiste juweel kunt kiezen om mee te werken. Kijk eens aan!

1. In de uitvoerende mode is minder meer

Elke vrouw houdt van accessoires en weet hoe belangrijk ze zijn. Soms is het de wens om ze allemaal tegelijk te gebruiken, maar vooral in de uitvoerende omgeving moet er meer zorg worden besteed aan de keuze en vooral aan de hoeveelheid items.

Net als de rest van de samenstelling moet het gebruik van accessoires zeer evenwichtig en discreet zijn. Met andere woorden, hoe minder juwelen worden gebruikt, hoe beter en geschikter voor de gelegenheid.

Dit geldt ook voor de grootte van de stukken. De sieraden zelf zijn al helder genoeg en vestigen de aandacht op het uiterlijk. Daarom is het ideaal om in het bedrijfsleven geen grote stukken te dragen.

2. Keuze van impactonderdelen

Het hebben van een impactvol stuk is de beste manier om een grote indruk te maken met het juweel. Vooral in werkomgevingen, waar ernst op hoog niveau vereist is, is deze optie het meest geschikt om zich te onderscheiden zonder overdrijving.

De oorbel zelf trekt veel aandacht door in het gezicht te blijven. De mogelijkheden met een enkele steen of parel zijn groot, omdat ze helderheid, verfijning en discretie brengen in het uiterlijk. Een ketting op het shirt is ook een zeer elegant alternatief.

Deze juwelen kies je voor een zakelijke loo
© Pixabay.com

3. Sieraden in dezelfde stijl te combineren

Er zijn momenten dat het mogelijk is om meer dan één juweel te dragen in de bedrijfsomgeving, zonder twijfel. Hiervoor is het belangrijk om enkele waardevolle tips te volgen!

Net als bij het combineren van kleding, moeten ook sieraden met elkaar in harmonie zijn. Accessoires moeten dezelfde lijn volgen als elkaar. Als je bijvoorbeeld een gouden oorbel hebt, volg dan dezelfde toon op de ketting.

Als de ketting een stenen hanger heeft, is het geweldig als je een oorbel met hetzelfde type rekwisiet kunt dragen. Zowel de stijl van het juweel als het materiaal moet dezelfde lijn volgen, om de harmonie en uniformiteit van het uiterlijk te bevorderen.

4. Ringen brengen lichtheid in lange dagen

De ringen zijn de ideale accessoires om meer leven te geven in de executive look, wat een beetje lichtheid brengt.

Deze meer leuke look, het breken van de ernst van de gelegenheid, kan perfect verschijnen bij het kiezen van gekleurde sieraden voor de handen. Een beetje kleur in de professionele omgeving, zolang het maar met mate is, is erg goed!

De grootte van de ring zal ook helpen bepalen hoeveel je er mag dragen. Als ze groot zijn, is het goed om er maar één te dragen, bij voorkeur op je dominante hand. Als de maat medium is, ziet een accessoire in elke hand er geweldig uit!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *