4 leuke activiteiten voor een pyjamadag

Ken je dat, zo’n herfstdag waar het licht en daarbij ook je motivatie ver te zoeken zijn? Zo’n dag waarbij je gewoon in je pyjama wil blijven hangen in de zetel? Als we het echt toegeven, heeft iedereen wel eens zo’n dag 😉 Als je zin hebt om een dagje te luieren in je favoriete pyjama, weten wij wel raad met 5 leuke dingen die je kan doen zonder het huis te moeten verlaten.

© Pexels.com

We mean serious business

Een pyjamadag is een serieuze self-care dag, met maskertjes, lekkere wafels en een echte rom-com erbovenop. Geniet ten volle van je luie dag met een favoriete film en lekkere snacks. Onze favorieten? Ga voor een Julia Roberts, Friends of Sex and the City marathon, of kies iets recenter zoals Love Hard, Holidate of The Kissing Booth. Natuurlijk trek je je favoriete zachte nachthemdje aan met passende pantoffels en zacht dekentje. Als je het echt heel serieus neemt, pas je je nachthemdje voor dames aan aan je film. Pyjama met merch van je favoriete serie? Dat is pas een echte pyjamadag!

Pyjama yoga

Geen zin in een film of een hele dag niets doen? Dan kan je je lichaam wakker maken met pyjama yoga. Op YouTube vind je tal van filmpjes waarbij je werkelijk vanuit je bed op je yogamat kan rollen zodat je de dag ontspannen en gestretched begint. Een hele yoga outfit is echt niet nodig, doe je comfortabelste pyjama aan of rol uit je bed met je slip en T-shirt en je kan starten.

Leve de online mogelijkheden!

Vele studenten zullen het beamen: als er één positief punt uit corona is gekomen, is dat de wereld van online mogelijkheden is ontploft. Lessen volgen vanuit je bad of in je pyjama? Het kan allemaal. Probeer dus een nieuwe hobby uit die je online gewoon in je pyjama kan volgen. Denk aan leuke lessen over taal, schilderen, koken of fotografie. Of wil je wat soft skills aanpakken? Volg dan toffe workshops over uitstelgedrag, organiseren of verbindend communiceren. Geen zin om interactief aan de slag te gaan? Zoek dan toffe Ted talks, documentaires of podcasts op.

© Pexels.com

Laat het kind in jezelf los

Laat het kind in jezelf los door een fort te bouwen. Je weet vast wel hoe het moet: je kan je dons en bedovertrek gebruiken als dag, en het fort aankleden door vlagjes en kleine kerstlichtjes. Niets heerlijker dan een boek lezen, een serie kijken of een podcast beluisteren in je eigen fort met je lekker warme pyjama nog aan. En wie weet, kruipen je kinderen er wel mee onder? ;-

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *