Klaar voor het festivalseizoen?

Nu de winter definitief achter ons ligt, kijken we met z’n allen reikhalzend uit naar de zomer. En zomer, dat betekent festivals. In de maanden juni, juli en augustus vinden we het geweldig om in een festivalweide te genieten van luide muziek, lekkere drankjes en een broeierige sfeer. Wij geven je enkele tips om er op elk festival flawless uit te zien!

©  Pexels.com

De juiste outfit

Wie naar een festival gaat, besteedt vooraf veel aandacht aan zijn of haar outfit. Toegegeven, Pukkelpop is Coachella niet, maar toch wil je er trendy uitzien. Op een festival is het toegestaan om je wat over the top te kleden, dus houd je zeker niet in. Een crop top combineer je met een kort rokje of shortje en daaronder een paar stoere cowboyboots met hak. Op je hoofd draag je een cowboyhoed, die maakt je outfit helemaal af én beschermt je tegen een zonneslag, want veel beschutting is er niet op een festivalweide. Ook glitters mogen niet ontbreken in een van je festivaloutfits: een glittertop gecombineerd met een jeans short of een minirok is altijd mooi! Bovendien kan je ook glitters in je make up verwerken.

Festival make-up

Je wil niet alleen de show stelen met je outfit, maar ook met je make-up wil shinen. Op een festival mag je all the way gaan. Ga voor opvallende oogschaduw in flashy kleuren en voeg eventueel wat glitterstickers toe. Breng ook een roze of rode lippenstift aan om je lippen te benadrukken. Alles kan en alles mag. Ook nepwimpers mogen niet ontbreken om je ogen extra te benadrukken. Vind je dat wat lastig met een bril? Draag dan daglenzen, dat is makkelijker tijdens het dansen.

©  Pexels.com

Festivalkapsel

Tot slot mag een mooi festivalkapsel niet ontbreken. Heb je lang haar? Dan is het een leuk idee om (een deel van) je haar in te vlechten. Ook hier mag je heel wat glitters gebruiken en deze bovenop je kruin strooien voor een extra opvallende look. Bij een festival in de zomermaanden kan het wel eens heet worden. Dan is het fijn als je haar opgestoken is en niet in de weg hangt. Ga voor een dot of twee dotjes of kies voor een volumineuze paardenstaart. Vind je dat wat saai? Voeg dan nog wat extra versiering toe. Kies voor een scrunchie in plaats van een gewone zwarte haarrekker. Ook een lintje rond je staart hangen maakt je kapsel minder saai. Wil je nog verder gaan? Voeg dan wat kleur aan je haar toe. Je kan het volledig verven of bepaalde haarstrengen in het roze of blauw kleuren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *