De geboorte van je baby vieren doe je zo!

Een nieuwe aanwinst in de familie is een van de beste dingen die je ooit zal overkomen. Baby’s zijn dé bundel van vreugde in de familie want meestal houden ze iedereen in het huis aan het lachen. Dat moet uiteraard gevierd worden met een leuk feest en een mooi aandenken! Geboortekaartjes ontwerpen is een tof idee waarmee je nadien je knuffelige kleine baby aan de hele familie en je vrienden kan voorstellen.

© Pixabay.com

Warm welkom met een prachtig kaartje

Geboortekaartjes maken is en blijft toch een van meest populaire dingen om je kleine engel te laten zien aan je vrienden en familie. Het geven van geboortekaartjes zal wat werk en geld kosten, maar toch zal het voor veel voldoening zorgen en achteraf ook leuk terugblikken zijn voor je baby wanneer hij of zij ouder is. Ben je niet zo creatief aangelegd? Dan kunnen enkele basisontwerpen voor de geboortekaartjes van je meisje of jongen je al op weg helpen. Daarna kan je je eigen ideeën de vrije loop laten! Wil je er zelf een speciaal tekstje, een aantal leuke icoontjes of extra’s aan toevoegen, dat kan! Of je kan de spanning doorbreken en een schattige foto van je pasgeboren kind nemen en die gebruiken op het geboortekaartje. Dit zal je familie en vrienden alleen nog maar nieuwsgieriger maken om je baby te zien.

© Pixabay.com

Een babyshower organiseren

Niets zo leuk als een onvergetelijk feest om nieuw leven te vieren. Je kan ervoor kiezen om een locatie af te huren en de zaal om te toveren in een prachtig decor. Veel aandacht zal het interieur misschien wel niet krijgen, want iedereen komt natuurlijk om jou en je kleintje te bewonderen. Hou er wel rekening mee dat planning vooraf de sleutel is tot het vermijden van stress op dé grote dag van jou en je baby. Hoewel er zoveel dingen zijn om te overwegen bij het beslissen wat voor soort feest je zou willen geven, kan het natuurlijk al helpen om suggesties te krijgen van je partner maar ook van je andere kinderen. Zo worden ze betrokken bij de voorbereiding van het feest van hun kleine broertje of zusje. Op het feest zorg je natuurlijk voor lekkere hapjes en drankjes, maar ook best voor een mooi aandenken, waaronder het geboortekaartje van je zoon of dochter. Zo gaat iedereen met zijn of haar buikje vol naar huis, maar ook met een leuke herinnering aan deze mooie dag.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *