Drie tijdloze Dior parfums voor vrouwen

Als het aankomt op het uitzoeken van een parfum, zoek je het liefste naar een geur waar je voor een onwijs lange tijd veel plezier aan beleeft. De geur moet helemaal bij je passen, geschikt zijn voor ieder seizoen van het jaar en het design van het flesje is natuurlijk ook erg belangrijk. Hierdoor zorg je voor een leuke eyecatcher bij jou in de badkamer. Maar waar moet je nu precies beginnen met zoeken? Maak je je hier vooral geen zorgen over. In dit artikel lees je wat drie Dior parfum voor vrouwen zijn. Wie weet kun je na het lezen van dit artikel een weloverwogen keuze maken voor de nieuwe geur die je komende tijd gaat dragen.

© Pixabay.com

1. Dior – J’adore Eau de Parfum

Het is helemaal dat Dior – J’adore Eau de Parfum vandaag de dag een van de best verkochte parfums ter wereld is. Deze geur kan het beste worden omschreven als fruitig en bloemig en is vandaag de dag het hoogst gewaardeerde parfum van het merk op de markt. Het ronde flesje met goudkleurige accenten herken je uit duizenden en is dan ook bij veel vrouwen in de badkamer terug te vinden. Het parfum heeft noten van onder andere meloen, magnolia, peer, perzik, mandarijn, bergamot, fruit, jasmijn, roos en vanille.

2. Dior – Addict Eau de Parfum

Als je zoekt naar een energieke, verleidelijke en sensuele geur, dan is Dior – Addict Eau de Parfum de ideale geur voor jou. Je kunt de geur het beste omschrijven als bloemig met een oriëntaals karakter. De flacon heeft een nachtblauwe kleur en het parfum heeft noten van onder andere oranjebloesem, mandarijnbladen, jasmijn en vanille.

3. Dior – Miss Dior Eau de Parfum

Dior – Miss Dior Eau de Parfum is razend populair en staat voor een sensuele bloem en vrouwelijkheid. Je herkent dit parfum aan de lieflijke flacon met een strikje. De geur heeft noten van onder andere jasmijn, roos, muskus en mandarijn. Al met al een erg prettig geur om te dragen tijdens de lente en de zomer.

© Pixabay.com

De beste Dior parfums koop je eenvoudig en snel online

Je hebt nu vast en zeker een beter beeld gekregen van een aantal bekende geuren van het merk. Gelukkig hoef je vandaag de dag niet langer meer een fysieke winkel te bezoeken om een geur in huis te halen. De beste Dior parfums koop je namelijk eenvoudig en snel online. Per geur staat uitgebreid beschreven wat voor noten je gaat ruiken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken tijdens het plaatsen van een bestelling. 

Bekijk alle parfum hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *