Nieuwe badkamermeubels voor uw badkamer

Bent u toe aan een vernieuwing van uw badkamer? Of gaat u misschien verhuizen naar een andere woning? Dan zult u vast overladen worden met het aanbod van badkamermeubels. Logisch ook, want de trends in badkamerland worden ieder jaar weer flink vernieuwd. Toch zijn er een paar prachtige blijvende trends als het komt op het kiezen van uw badkamermeubels. In dit artikel lichten we de mooiste trends uit. Laat u inspireren!

© Pixabay.com

Zwevende badkamermeubels

Zwevende badkamermeubels zijn niet meer weg te denken uit de badkamertrends. Niet voor niets, want met zwevende badkamermeubels kunt u optisch uw badkamer groter laten lijken en deze type meubels geven een stijlvolle uitstraling. Denk aan een zwevende wc, wastafel of kasten. Tot slot zijn deze meubelstukken ook prettig, want u kunt goed schoonmaken onder deze meubels.

Grote spiegels

Grote spiegels zijn prettig in de badkamer en hartstikke trendy. Ze laten de badkamer niet alleen ruim ogen, maar zorgen er ook voor dat iedereen ‘s ochtends voor de spiegel kan staan. Heeft u een kleine badkamer? Kies dan voor een spiegel over de hele breedte van de muur boven de wastafel, bijvoorbeeld.

Verlichting in badkamermeubels

Uw badkamermeubels mooi verlichten is een nieuwe trend in badkamerwereld. Zo zijn er verlichte lades en kasten, maar ook spiegels kunnen omlijnd worden met een licht frame dat op verschillende helderheden aangezet kan worden.

Gekleurde kranen

Uw badkamermeubels komen nog beter tot hun recht met de nieuwste trend van gekleurde kranen. Vooral zwart, koperkleurig en messing zijn tegenwoordig heel erg hip. Dit is een trend die nog wel even gaat blijven vanwege zijn stijlvolle indruk.

© Pixabay.com

Combineren van tegel- en stucwerk

Ook het combineren van verschillende tegels is weer helemaal terug in combinatie met stucwerk. Denk aan glad stucwerk met een mediterraan-getinte tegel. Het geeft een flinke sfeer boost in uw badkamer. Dit kan bijvoorbeeld boven uw wastafel of wc pot, maar ook in de douche of om de kast heen gemaakt worden. Zo kunt u uw badkamermeubels nog een extra upgrade geven!

Wellness en snufjes in de badkamer

De badkamer is allang niet meer wat het vroeger alleen was: de plek waar we ons wassen en misschien een wasje aanzetten. De badkamer is tegenwoordig de plek waar we tot rust komen en tijd voor onszelf inbouwen. Niet voor niets worden de badkamers steeds meer omgetovert tot een soort wellness in eigen huis. Denk aan ruime douches, infraroodstraling en verwarmde vloeren. High-tec badkamermeubels zijn meer trendy dan ooit!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *