Het is zeker de moeite waard om deze 5 online woonwinkels te bezoeken!

In 2022 werd er een totaal van meer dan 80.00 webwinkels gemeten in Nederland. Dit is een immens groot aantal en ieder jaar komen er meerdere webwinkels bij. Ook online woonwinkels schieten als paddenstoelen uit de grond. Hierdoor kan het soms knap lastig zijn om de juiste en beste online woonwinkels uit te kiezen. Hierom hebben we een top 5 gemaakt van de beste online woonwinkels. Benieuwd? Lees dan snel verder!

© Pexels.com

5 online woonwinkels die zeker de moeite waard zijn om ze te bezoeken

Ben je op zoek naar nieuwe interieur- of woonaccessoires? Dan heb je geluk, want hieronder vind je een top 5 van leuke online woonwinkels:

FonQ

FonQ is een webwinkel waar je terecht kunt voor alles wat te maken heeft met interieur. Zij zijn in 2021 bekroond in de categorie wonen voor beste webwinkel van Nederland en België. Op FonQ kun je talloze interieurproducten vinden en daarnaast ook nog eens blogs en artikelen waarin tips en inspiratie staan op het gebied van interieur en wonen. Oftewel voor al je interieur vragen, inspiratie en producten kun je bij FonQ terecht.

Naduvi

Naduvi is ook online winkel voor interieurproducten, maar Naduvi gooit het net over een andere boeg. Naduvi is namelijk een outletwinkel en dit zie je niet vaak voor interieurproducten. Bij Naduvi vind je allerlei verschillende woon- en interieurartikelen die jouw droompaleis kunnen realiseren. Het grote voordeel van Naduvi is dat je de meeste producten kunt aanschaffen met een hoge korting.

CVkoopjes

Bij de online winkel CVkoopjes kun je al ruim 10 jaar lang cv-materialen kopen en bestellen. Ze verkopen A-merken en -producten met een zo laag mogelijke prijs. Met de kennis van de installatiebranche en internetbranche hebben ze een zo duidelijk en zo goed mogelijk beschreven webwinkel gebouwd, waardoor jij gemakkelijk al je cv-materialen op één platform kunt aanschaffen.

Goossens

Goossens is een zowel een winkel waar je zowel online als fysiek meubels, woonkameraccessoires en slaapkameraccessoires kunt kopen. Zij hebben een ruim aanbod voor woonkamer- en slaapkameraccessoires, je kunt het zo gek niet bedenken. Op deze manier kun je het gehele assortiment gemakkelijk online bekijken en bij je thuis laten bezorgen. Maar als je de producten liever met eigen ogen wilt zien kun je ook één van de 21 fysieke winkels bezoeken. Bij Goossens kun je voor al je banken, lampen, bedden, tafels, stoelen en nog veel meer terecht.

© Pexels.com

VTwonen

Vtwonen heeft naast een webshop ook nog eens een magazine en tv-programma. Hierdoor word je als consument bij VTwonen op allerlei creatieve manieren benaderd en kun je je laten inspireren door de vele leuke soorten content die ze bieden. De producten die ze verkopen worden op een leuke manier in het magazine en tv-programma verwerkt. Op de online winkel zijn er talloze woon- en tuinproducten te vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *