De mooiste uitzichten zie je helder door een interieurtelescoop

Van het uitzicht vanuit je huis wil je optimaal genieten. Zeker als je in een natuurlijke omgeving woont of als je uitzicht hebt op de spectaculaire skyline van een stad. Bij een vakantiewoning aan zee geniet je graag van een indrukwekkende zonsondergang. Met de ATX Interior van SWAROVSKI OPTIK hoef je deze spectaculaire vergezichten niet op afstand te houden. Met deze designtelescoop haal je namelijk het uitzicht van je omgeving eenvoudig naar je toe.

© Swarovski Optik

Het uitzicht dat je door de lens van de interieurtelescoop ATX Interior hebt, is oogverblindend. De telescoop zelf mag er ook zeker zijn. Het strakke ontwerp is een kunstwerk op zich en zal daarom de blikvanger van het interieur zijn. De telescoop heeft de kleur van brons of terra. Het sierlijke statief is van massief hout, gecombineerd met een zwart, aluminium bovenstuk.

Met de ATX Interior heb je dus een vooraanstaand instrument in huis. Hij voelt zich moeiteloos thuis in een modern interieur. Met deze waardevolle aanvulling op je inrichting trakteer je zowel jezelf als je gasten op de mooiste uitzichten.

Schoonheid zit in de details

Het beeld dat je door de ATX Interior ziet, is loepzuiver. Dat is dankzij de uitstekende optische kwaliteit van de interieurtelescoop. SWAROVKSI OPTIK is verantwoordelijk voor het ontwerp en voor het produceren van de ATX Interior. Dit Oostenrijkse bedrijf heeft wereldwijd een hele goede reputatie als het gaat om het vervaardigen van krachtige en innovatieve verrekijkers. Tevens wordt veel aandacht geschonken aan de esthetische kant van het ontwerp. Met een lens van 85 millimeter heeft de interieurtelescoop een imponerend bereik. Het is mogelijk op de kleinste details in te zoomen.

De techniek van een telescoop is ingewikkeld, maar ondanks dat bedien je de ATX Interior eenvoudig. Met een gewicht van 2 kilogram kun je de telescoop bovendien gemakkelijk verplaatsen. De lens stel je handmatig met een simpele draaibeweging in. Deze grote, handzame lens geeft je op ieder moment van de dag de mooiste beelden op een natuurlijke of stedelijke omgeving. Vanuit je woonkamer of op je terras ben je verzekerd van urenlang kijkplezier.

© Swarovski Optik

Een nadere kennismaking met SWAROVSKI OPTIK

SWAROVSKI OPTIK maakt onderdeel uit van de Oostenrijkse Swaroviski-groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Tiroolse Absam. Sinds de oprichting in 1949 is het bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van optische precisie-instrumenten. Hierbij ligt de focus op het premiumsegment. De interieurtelescoop is een van de producten die onder hieronder vallen. Wereldwijd worden optronische instrumenten, verrekijkers, richtkijkers en telescopen voor zowel particuliere als professionele doeleinden gebruikt.

De producten van SWAROVSKI OPTIK zijn innovatief en duurzaam en van hoge kwaliteit. De instrumenten zijn functioneel en hebben een aantrekkelijk design. In de milieuvriendelijke productie is de filosofie van SWAROVSKI OPTIK zichtbaar. Men ondersteunt daarnaast natuurbeschermingsprojecten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *