Haren grijs verven? Ontdek deze prachtige kapsels en tips

Of je nu van nature grijs bent geworden, of je je haren grijs wil verven, stralen zal je sowieso. Grijs straalt klasse uit, en tegelijkertijd ook pit. Omarm je grijze lokken of tover jouw huidige coupe om tot een echt powerkapsel!

© Pexels.com

Mooi grijs haar

Haar kleurt grijs door een vermindering van pigment, met drogere lokken tot gevolg. Vrouwen worden gemiddeld grijs rond hun 34ste. Hoewel het niets is om je over te schamen en sommigen hun nieuwe look met plezier omarmen, verstoppen anderen hun gevreesde grijze lokken onder een laagje haarverf. Tot welke categorie jij ook behoort, je grijze haren verzorgen met de aangepaste producten is belangrijk.

1. De perfecte zilverlook

Een goede en professionele kapper past de juiste kleurtechniek en dito verzorging toe voor een perfecte en échte zilverkleur. Vergeet dus foute roze of gele ondertonen die je soms ziet bij anderen!

2. Natuurlijk grijs

Heb je natuurlijk grijs haar dat wat vergeeld is? Laat je kapper dan ice toner en een kleurenshampoo aanbrengen om een zo fris mogelijke grijze kleur te bekomen. Onderhoud je grijze lokken met een Silver shampoo.

3. Ice & pink highlights

Mag het wat gedurfder? Zet je grijze lokken dan in de verf met highlights in ice en pink. Heel mooi bij koude types. Een kleurenshampoo in combinatie met deze highlights is goed voor een twintigtal wasbeurten. Je kan deze pittige look dus tijdelijk houden en nadien terug overstappen naar een klassiekere look.

© Pexels.com

Professioneel salon

Ben je nog op zoek naar een kapper in Gent? Maak je keuze dan niet enkel op basis van de prijs van het salon maar houd rekening met service, kwaliteit, vakmanschap en expertise. Een bezoek aan een kapsalon is als het ware een wellnesservaring die jou een moment van totale ontspanning bezorgt!

Wil je je grijze haren boosten of je blonde lokken grijs laten verven? Zoek dan niet zomaar een kapper maar een echte kleurenexpert die elke stijlvolle kleurentechniek voor een stralende look tot in de puntjes beheerst.

Kleuradvies

Vraag je je af welke haarkleur het best past bij jouw huidtint of ogen? Hoe je je vergeelde grijze lokken terug die natuurlijke, zilverlook geeft? Heb je een mooi kapsel gespot op Instagram en vraag je je af of dat iets voor jou is? Vraag het aan je kapper. Hij of zij kan jou gepast kleur- en stijladvies geven.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *