Zo combineer je wit in je outfit

Wit is natuurlijk een hele basic kleur, net zoals zwart dat ook is. En toch is het voor veel mensen lastig om wit in hun outfit te combineren. Wit is ook wel wat gedurfder dan zwart, maar zowel in de zomer als in de winter een hele mooie kleur om te dragen. Om het combineren wat makkelijker te maken hebben we hieronder een aantal tips voor je op een rijtje gezet, zodat wit combineren in je outfit voortaan een stuk makkelijker is.

Zo combineer je wit in je outfit
© Pixabay.com

Wit samen met spijkerstof

De makkelijkste combinatie met wit in je outfit is misschien wel samen met spijkerstof, ook wel denim. Denim is natuurlijk blauw, waarbij dit varieert van licht tot heel donker. Dit kan altijd samen met vrijwel alle kleuren en zeker ook met wit. Je kunt hierbij ontzettend veel variëren, met bijvoorbeeld een witte blouse of overhemd in de zomer en een lekkere witte trui in de winter.

Wit met een andere kleur

In de zomer is het voor de mensen die het niet erg vinden om op te vallen leuk om wit te combineren met een andere kleur. Dit is fris en verrassend, en je weet in elk geval zeker dat je opvalt. Probeer hierbij dan wel je outfit verder basic te houden, anders wordt het waarschijnlijk wat teveel van het goede.

Wit combineren met zwart

Wit kun je ook combineren met die andere basic kleur, zwart. Hiermee breng je heel veel contrast in je outfit aan. Dit geldt overigens ook wanneer je andere donkere kleuren met wit combineert. Een zwarte broek en witte top is een hele mooie combinatie, net zoals andersom overigens. Als je dan ook weer schoenen in dezelfde kleur als je top doet laat je zien dat je echt hebt nagedacht over je outfit en loop je er stijlvol bij.

Zo combineer je wit in je outfi
© Pixabay.com

Helemaal wit

Dit is voor de waaghalzen onder ons, en vooral in de zomer een leuke optie. Helemaal wit is natuurlijk heel opvallen. Voor de vrouwen geldt dat ze een jumpsuit of jurkje kunnen dragen, en dan helemaal in het wit. Voor de mannen geldt dat je een witte broek moet combineren met een wit shirt of wit overhemd. Dit lijkt wellicht wat teveel wit, maar kan wel degelijk mooi zijn. Dit ligt overigens wel aan de gelegenheid en het weer. Daarnaast moet je hierbij heel erg opletten dat het dezelfde kleur wit is, of in elk geval ongeveer. Als er een opvallend kleurverschil zit tussen je witte broek en witte shirt is dit niet zo stijlvol.

Wit met andere lichte kleuren

De lichtste kleur is wit. Daarnaast heb je natuurlijk nog heel veel meer lichte kleuren, zoals beige bijvoorbeeld. Wit hiermee combineren is heel mooi, en komt ook al snel wat netter of chiquer over. Zo kan een man een licht pak met wit overhemd heel stijlvol dragen, en kan een vrouw met een beige broek met een wit overhemd hetzelfde effect bereiken.

Combineren met wit in je outfit is dus helemaal niet zo moeilijk, probeer vooral gewoon uit en je zult zien dat wit met vrijwel alles kan.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *